Вхід | Реєстрація

Кобеляцькими освітянами керуватиме банкір

Кобеляцькими освітянами керуватиме банкір

2 грудня колективу Кобеляцького міського відділу освіти представили нового керівника.

У Наталії Коваль, яка протягом багатьох років керувала спочатку районним, а згодом і міським відділом освіти закінчився термін дії річного контракту. І міська влада вирішила провести Наталію Мефодіївну на заслужений відпочинок.

Із 2 грудня 2022-го року справами освіти у Кобеляцькій громаді буде опікуватися Дмитро Жуган.

Коротенька біографічна довідка.

Дмитро Жуган не є корінним кобелячанином. Він народився 5 січня 1987 року у Дніпропетровській області. Там здобув середню освіту. Потім навчався у Дніпропетровському університеті економіки та права. За фахом є спеціалістом із банківської справи.

З часом переїхав у Кобеляки. Працював у Приватбанку, Укрексімбанку, Ощадбанку. Полтава-банку.

Про те,чому керувати освітою поставили людину, яка є банкіром по фаху та про інші деталі призначення читайте у наступному номері «ЕХО».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2022, 10:52 | Кобеляки | Суспільство
1. Ayaks / 4 грудня 2022, 17:54
От цікаво, всі обговорюють - чому банкір? невже не знайшлося освітянина? Одні наводять аргументи за, інші проти. В принципі і ті і інші аргументи виглядають розумно.
А в мене інше питання, на яке, я впевнений ніхто не дасть відповіді (офіційно звичайно) - а чого Дмитро Жуган? Тобто яка причина вважати, що він є достатньо професійним спеціалістом для цієї посади? Був конкурс і він показав кращі знання? В нього є досвід аналогічного управління? Чи хоча б досвід управління банком? Хто (прізвище будь-ласка) вирішив, що уміння швидко рахувати гроші, давати на підпис клієнту кредитний договір, та впарювати кредитну картку людині, що прийшла з депозитом це ознака, що він успішно керуватиме освітою громади?
Насправді, це серйозна проблема як мінімум у нас в місті/громаді/районі... - призначення на посади друзів/родичів/тих за кого попросили/тих хто заніс/тих в кого батьки чи родичі крутяки/тих в кого красивіший манікюр/.... Іноді нам щастить і такий посадовець хоча б не повний 0, а іноді.... Довго проводили фактично фіктивні, але конкурси, а ось останні декілька років все виглядає - "ось вам Вася, він тепер керуватиме, удачі вам з ним". Звісно пару посад в районі можна обрати на виборах, але практика показала, що і це легко обійти (привіт від Копельця).
P.S. А про те "чому керувати освітою поставили людину, яка є банкіром по фаху та про інші деталі призначення", я Вам і так скажу - він друган такого собі громадянина Д. От і вся розгадка.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації