Вхід | Реєстрація

Білицькі школярі отримають новорічні подарунки

Білицькі школярі отримають новорічні подарунки

Принаймні, працівники гуманітарного відділу селищної ради вже оголосили тендер на закупівлю солодощів.

Напередодні новорічно-різдвяних свят на 1334 учні навчальних закладів Білицької громади чекає приємний сюрприз. Працівники селищної ради планують закупити для них солодкі подарунки. Майже за 126 000 гривень планується закупити 1344 купинки солодощів. Вартість кожного з них становитиме в середньому близько 94 гривні.

Відповідно до тендерної документації, 1312 пакунків мають містити 11 видів цукерок (28 штук) і один фігурний шоколад — Дід Мороз. Вага подарунку — не менше 380 грамів.

Зміст 22 новорічних подарунків — 12 видів цукерок (33 штуки) і один шоколадний батон з карамельною начинкою, загальною вагою — не менше 420 грамів.

Аукціон, на якому визначиться постачальник солодких пакунків, запланований на 30 листопада. А цукерки в Білицьку селищну раду постачальник доставить не пізніше 15 грудня.

Нагадаємо, що минулого року гуманітарний відділ проводив тендер у цей же період. Тоді 1971 пакунок мали закупити за 131 600 гривень. Після проведення тендеру, в якому взяли участь волинське та полтавське товариства, нижчу ціну запропонували представники ТОВ «Укрпромінвест-Полтава», які понизили вартість новорічних подарунків на 13 600 гривень, поставивши товари за 118 000.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2022, 18:46 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації