Вхід | Реєстрація

50 тисяч українців отримають грошову допомогу

50 тисяч українців отримають грошову допомогу

Їм виплатять кошти від міжнародної неурядової організації «Норвезька рада у справах біженців».

Як повідомили в Міністерстві соціальної політики, за запитом організації кошти нададуть зареєстрованим на тимчасово окупованих територіях, які подавали заявку на надання грошової допомоги від міжнародних організацій через платформу «єДопомога».

Списки відповідних людей уже передали організації,  після перевірки щодо дедублікації виплат люди отримають кошти на вказані ними рахунки. Як зазначають у Мінсоцполітики, це вже другий список, поданий Норвезькій раді.

У міністерстві також нагадують, що наразі подати заяву на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій через платформу «єДопомога» не можна. Це тимчасово, адже вже подано понад 10 мільйонів заявок, які потрібно обробити. Критерії відбору отримувачів допомоги визначають самі організації.

Зазвичай перевагу надають найвразливішим верствам населення: внутрішнім переселенцям, людям з інвалідністю, пенсіонерам, одиноким батькам, малозабезпеченим сім’ям. Ті, хто встиг подати заявку через сайт, можуть відстежувати її статус в особистому кабінеті.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2022, 16:41 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації