Вхід | Реєстрація

Біличани хочуть 3 на 3. І для всіх

Біличани хочуть 3 на 3. І для всіх

У понеділок відбулася зустрічі жителів селища Білики із представниками місцевої влади та підприємства "Полтаваобленерго". Говорили про "найгарячішу" нині тему – аварійні відключення електроенергії.

Як і очувалось розмова відбулася на підвищених тонах. Не обійшлося і без образ, викликаних надлишком емоцій.

Біличани, які прийшли на зустріч висловили своє обурення несправедливим на їх думку графіком відключення електроенергії. Люди говорили про те, що в одних мікрорайонах селища і в сусідніх Кобеляках, електроенергію не відключають взагалі. А в них світла немає по 4-5 годин. Коли ж електроенергія з’являється, то триває цей період лише дві години. Інколи – менше.

В ході розмови жителям селища та керівнику громади Миколі Скрильнику таки вдалося сформулювати певну компромісну позицію. Її можна подати наступною формулою: електроенергію відключатимуть на три години. Але у всіх без винятку мікрорайонах Біликів та в сусідніх селах. А потім три години електроенергію подаватимуть. Теж усім.

Дане бачення і пропозицію люди донесли до заступника начальника кобеляцької філії "Полтаваобленерго" Володимира Шибіки. У свою чергу селищний голова Микола Скрильник пообіцяв, що в цей же день телефонуватиме керівнику полтавської обласної адміністрації Дмитру Луніну. І розповість йому про пропозицію біличан.

Наступного дня, тобто у вівторок 6 грудня біличани і представники влади знову зберуться біля території місцевого ринку.

Детальніше про перебіг "гарячої" розмови, а головне, її результат, читайте в наступному номері "ЕХО".


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2022, 15:05 | Кобеляки | Суспільство
1. megacanok / 6 грудня 2022, 15:47
а потім ці ж люди почнуть обурюватись: а чого магазини не працюють, а аптеки, школи, дитячі садочки, лікарня, відділення пошти, банку та інші установи.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації