Вхід | Реєстрація

Білицькі волейболістки другі, новосанжарські — треті

Білицькі волейболістки другі, новосанжарські — треті

Із такими результатами юні спортсменки повернулися з обласних змагань «колосин».

Днями в Зінькові завершився обласний чемпіонат спорторганізації «Колос» із волейболу серед жінок. У змаганнях взяли участь 10 команд, які представляли територіальні громади Полтавщини. Учасники були розподілені на три групи.

Як повідомив голова обласної територіальної організації «колосин» Анатолій Головань, перед початком ігор спортсменів привітав зіньківський міський голова Сергій Максименко. Далі розпочалися змагання. За результатами проведених матчів, у своїх групах переможцями стали волейболістки з Терешківської, Білицької і Новосанжарської громад. Саме ця четвірка продовжила боротьбу за головні нагороди турніру.

У підсумку, здолавши почергово своїх суперниць, золоті медалі здобули волейболістки Терешківської громади. Другу сходинку турнірної таблиці зайняли представниці Білицької ОТГ, а третю — Новосанжарської.

До складу білицької команди увійшли: Кристина Опара, Олександра Тараненко, Вікторія Лісовіна, Аріна Федорцова, Юлія Ткаченко, Інна Кривогуз та Аліна Свідіна.

Новосанжарський колектив представляли: Діана Гарець, Ельвіра Шнейдер, Вікторія Бовкун, Кароліна Шнейдер, Юлія Піхуля, Ульяна Хабло, Катерина Шинкаренко, Катерина Гуртова і Олександра Деркач.

Переможці та призери були нагороджені кубками й медалями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2022, 20:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації