Вхід | Реєстрація

«Срібло» ювілейної гімназіади

«Срібло» ювілейної гімназіади

Здобули юні футзалістки Кобеляцької громади.

Минулого тижня в кобеляцькому спортивному комплексі «Іскра» відбулися фінальні змагання V-ої, ювілейної, гімназіади Полтавської області з футзалу серед дівочих команд 2006–2008 років народження.

За результатами зональних ігор, до фіналу вийшли сім колективів із Кобеляцької, Гребінківської, Білицької, Гадяцької, Градизької, Лубенської та Пришибської територіальних громад.

Відповідно до регламенту змагань, команди були розділені на дві групи. Після матчів групового етапу, проходили стикові зустрічі за місця.

За п’яту сходинку турнірної таблиці боролися юні представниці Пришибської та Градизької ОТГ. Останні перемогли з мінімальною перевагою — 3:2. У матчі за третє місце футзалістки з Лубен здолали суперниць із Гадяча з рахунком 4:0.

Головний приз турніру розіграли спортсменки з Кобеляцької та Гребінківської ТГ. У цьому поєдинку абсолютна перевага була на боці гостей — 1:10.

У підсумку, кобелячанки здобули срібні медалі п’ятої, ювілейної, гімназіади. Разом із іншими командами-призерами кобеляцьких спортсменок нагородили кубками, медалями та грамотами обласного відділення комітету з фізичного виховання й спорту.

Вихованці Сергія Калитки — треті в області

Днями в Лубнах пройшов фінал Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Полтавської області серед юнаків 2011 року народження. У заключний етап змагань пройшли чотири команди, які представляли спортивні школи Лубен, Миргорода, Кобеляк і Полтави. Кобеляцьку команду тренує Сергій Калитка. Ігри проходили за коловою системою.

У першій грі юні кобелячани поступилися (2:8) одноліткам із Полтавської ДЮСШ «Молодь». Наступний поєдинок теж був не на користь вихованців Калитки, які програли 1:9 команді з Лубен.

У третьому матчі кобелячани здобули перемогу над командою з Миргорода, перегравши їх із рахунком 0:3.

За результатом ігор, команда Кобеляцької ДЮСШ зайняла 3 місце. Кращим гравцем змагань став Петро Попруга.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2022, 10:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації