Вхід | Реєстрація

Вітали волонтерів та збирали кошти для військових

Вітали волонтерів та збирали кошти для військових

Урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України відбулися в місцевому закладі культури.

2 грудня в Білицькому будинку культури було людно. Тут зібралися жителі й гості громади, аби відзначити дві важливі дати — День волонтера та День ЗСУ. Із моменту загострення подій на Сході України волонтери намагаються забезпечувати військових усім необхідним. Тому й не дивно, що біличани організували спільний захід.

Хвилиною мовчання присутні вшанували захисників, які загинули, боронячи та звільняючи українські землі від російських загарбників.

Білицький селищний голова Микола Скрильник наголосив, що в цей складний період, який переживають українці, волонтери і військовослужбовці працюють заради захисту держави. Микола Володимирович привітав причетних до заходу зі святами та подякував військовим і волонтерам за їх роботу. Голова громади відзначив грамотами і подяками Полтавської районної військової адміністрації та Білицької селищної ради місцевих волонтерів і військовослужбовців.

Далі присутні переглянули концертну програму, яку підготували учасники колективу «Чебреці».

Під час урочистостей відвідувачі зібрали 7 000 гривень на підтримку Збройних Сил України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації