Вхід | Реєстрація

На трасі Київ-Харків під колеса автомобіля потрапили двоє жінок

На трасі Київ-Харків під колеса автомобіля потрапили двоє жінок

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 11 грудня, близько 19:30, на 328 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, Полтавського району. Поліція відкрила кримінальне провадження.

За попередньою версією слідства, автомобіль КІА SHUMA, під керуванням 32-річного полтавця, допустив наїзд на двох жінок, 25 та 32 років, які перетинали швидкісну автотрасу у невстановленому місці. 

Унаслідок ДТП обох пішохідок з тілесними ушкодженнями  госпіталізовано до медичних закладів обласного центру.

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за часиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі поліція встановлює обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція Полтавщини закликає пішоходів суворо дотримуватися правил дорожнього руху і для власної безпеки скористатися наступними порадами:

  • не виходити на проїзну частину раптово, а переходити дорогу лише у встановлених місцях. Краще почекати, адже на слизькій дорозі від різкого гальмування маневр автомобіля може бути непередбачуваним;
  • для власної безпеки використовувати світловідбивні елементи, щоб бути максимально помітними для водіїв в умовах вимкнення вуличного освітлення; 
  • з настанням сутінків необхідно бути максимально пильними та обережними,  рухатися по тротуарах, а якщо їх немає – по краю проїзної частини, назустріч транспорту.

Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2022, 14:19 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації