Вхід | Реєстрація

Коваль провели щедро, а Жуган на мінімалці

Коваль провели щедро, а Жуган на мінімалці
Щедра Коваль та скромний Жуган

Кілька днів тому в кобеляцькому відділі освіти змінилося керівництво. Редакція порахувала, у скільки бюджету обійшлися зміни.

Одразу потрібно відзначити, що попри інформацію про якусь конфліктну ситуацію між екс-керівником відділу освіти Наталією Коваль та новим керівництвом міста, уже колишня очільниця кобеляцьких освітян не може поскаржитися на те, що її обділили в матеріальному плані. Звичайно, моральна складова може бути іншою. Але за гроші, отримані Наталією Мефодіївною перед звільненням, можна купити не один букет квітів.

Протягом 11 місяців поточного року екс-керівник відділу освіти Наталія Коваль отримала 352 тисячі 44 гривні і 30 копійок. За останні два місці роботи Наталія Мефодіївна була премійована в розмірі, за жовтень — 300 відсотків окладу, за листопад — 400 відсотків. Це приблизно 22 і 29 тисяч відповідно. Окрім того, перед звільненням Наталія Мефодіївна отримала матеріальну допомогу в сумі 40 тисяч гривень.

Для порівняння,  Дмитро Жуган, який змінив Коваль на посаді, за перший місяць роботи отримає лише 7700 гривень. Із них — 7400 окладу і 300 гривень надбавки за ранг. Вислуги років, за яку теж платять, у Дмитра Ігоровича поки що немає. Звичайно ж, премії Жугану теж не нараховували. Для преміювання йому потрібно хоча б місяць пропрацювати.

Між тим, наприкінці грудня у відділі освіти не вистачає коштів на зарплату педагогам. Можливо, дефіцит виник і через ще дві премії, які наостанок виписала собі екс-керівник. Тепер освітяни просять грошей у міськради.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2022, 15:35 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації