Вхід | Реєстрація

Нехворощанська сільрада закупить солодощі для дітей

Нехворощанська сільрада закупить солодощі для дітей
Віктор Дубович: «Не можна позбавляти дітей свята»

А також установить ялинки в дитсадках і школах.

У п’ятницю, 9 грудня, депутати Нехворощанської сільської ради зібралися на позачергову сесію.

На початку зібрання голова громади Віктор Дубович привітав колег із Днем місцевого самоврядування та вручив грамоти Володимиру Замулі, Сергію Хоменку, Анатолію Корнієнку, Василю Маслею, Олександру Романенку та Віктору Сакевичу.

Очільник селищної ради Віктор Олександрович повідомив  присутнім, що серед усіх підприємств, котрі діють на території Нехворощанської ОТГ, лише товариство «Сокіл» згодилося придбати новорічні подарунки для дітей. Усі інші відмовились.

Враховуючи таку ситуацію, було вирішено за кошти сільради закупити солодкі пакунки для 547 дошкільнят і школярів, котрі зареєстровані в громаді.

Віктор Дубович наголосив, що не варто позбавляти дітей новорічного свята. Тому в дошкільних та навчальних закладах встановлять ялинки, а дітям роздадуть подарунки. Також прикрасять ялинку і навпроти Будинків культури, щоправда, без використання святкової ілюмінації.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2022, 16:41 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації