Вхід | Реєстрація

Полтава попрощалася ще з двома своїми захисниками

Полтава попрощалася ще з двома своїми захисниками

20 грудня Полтавська громада прощалася із солдатом ДОВГІЙ Віктором Івановичем та солдатом КЛЕНКОВ Євгенієм Валерійовичем.

Про загиблих повідомляє Полтавський ОМТЦК та СП.

Солдат ДОВГІЙ Віктор Іванович, народився 23 березня 1981 року народження, проживав в м. Полтава. Призваний Полтавським об’єднаним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 10.05.2022 року до військової частини А4438, після проходження навчання направлений до військової частини А4219 окремого батальйону спеціального призначення в складі президентського полку.

Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, під час бойового завдання в районі виконання завдань за призначенням, в ході виконання бойових дій поблизу н.п. Кліщіївка, Бахмутського р-ну, Донецької обл.., загинув 06.12.2022 року від отриманих поранень несумісних з життям, в наслідок ворожого мінометного обстрілу.

Солдат КЛЕНКОВ Євгеній Валерійович, народився 11 листопада 1994 року, проживав в м. Полтава. . Призваний Полтавським об’єднаним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 15.03.2022 до військової частини А1476 27-ї реактивної артилерійської бригади ім.. кошового отамана Петра Калнишевського, згодом переведений до військової частини А4053 115-ї окремої механізованої бригади на посаду стрілець-санітар 3-го механізованого відділення, 3-го механізованого взводу, 3-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону.

Безпосередньо брав участь у відсічі агресії з боку рф на сході України.

Помер 13.12.2022 року в н.п. Остер, Чернігівської області.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!!!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2022, 12:49 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації