Вхід | Реєстрація

У Біликах перейменують вулиці

У Біликах перейменують вулиці

У всякому випадку є така ініціатива. І зараз триває її громадське одговорення.

Про це першим повідомило видання «Полтавщина».

Виконавчий комітет Білицької селищної ради на офіційному сайті громади оголосив про початок голосування та прийому пропозицій мешканців з перейменування вулиць, провулків та площ на території населених пунктів територіальної громади.

З ініціативи Полтавського офісу Українського інституту національної пам’яті  рішенням виконкому Білицької селищної ради №93 було створено комісію з перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Білицької селищної територіальної громади. Її очолив перший заступник селищного голови Ігор Федь. До складу увійшли регіональний представник Українського інституту національної пам’яті в Полтавській області Олег Пустовгар, історик, краєзнавець, директор Білицького краєзнавчого музею Євгеній Калашник, очільники старостинських округів громади, співробітники виконкому, депутати селищної ради, керівники місцевих освітніх комунальних закладів.

Комісія затвердила до перейменування 90 назв топонімів з 235 як у Біликах, так і в селах громади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2022, 11:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації