Вхід | Реєстрація

Рік Водяного Кота (Кролика): чого очікувати знакам зодіаку

Рік Водяного Кота (Кролика): чого очікувати знакам зодіаку

Господар прийдешнього року, Водяний Кіт (Кролик), не визнає пасивності та руху за течією. Він змусить усі знаки зодіаку проявити цілеспрямованість та наполегливість. Для досягнення цілей треба буде добряче попрацювати.

Овен (21 березня – 20 квітня). Початок року здаватиметься не легким, та все ж Овни досягнуть успіху в усьому, що стосується фінансового становища. За перші місяці 2023-го вдасться виконати чимало завдань та покращити репутацію, тож і на гідну оплату не доведеться довго очікувати.

Самотні Овни знайдуть не лише другу половинку, а й вірних друзів. А тим, хто вже має партнера, варто не забувати приділяти йому увагу. Представники знака, які давно й успішно перебувають у стосунках, зможуть зробити їх ще міцнішими і щасливішими, якщо, звісно, їх не поведе в бік несподіваний роман. У будь-якому разі, лише від самих Овнів залежить, як, щасливо чи не дуже, складеться їхнє особисте життя.

Найсприятливішими місяцями будуть вересень та жовтень.

Телець (21 квітня – 20 травня). 2023 рік розпочнеться з хороших новин. Деякі проблеми, пов’язані з коштами, можливі у другому кварталі. Тому в цей період краще відмовитись від необдуманих покупок. Головною вимогою для Тельців має стати наполеглива праця, що сповна себе виправдає. Можливі робочі поїздки і навіть переїзд.

Сприятливий час для любові та романтики — перші місяці року. Тельцям варто зберігати стосунки максимально прозорими та уникати брехні, щоб провести 2023-й на хорошій хвилі.

Головне — не боятися різких змін, які часто вибивають їх зі звичної колії, змушуючи мислити та діяти не так, як вони звикли, а залежно від обставин. Навчившись тримати «ніс за вітром», Тельці зможуть не лише пристосуватися до життєвих змін, а й отримати від них задоволення. Продуктивними місяцями стануть лютий і жовтень.

Близнюки (21 травня – 21 червня). Усі проблеми, пов’язані з роботою, залишаться позаду, а успіх супроводжуватиме знак зодіаку на кожному кроці. Близнюкам вдасться не лише покращити фінансовий стан, а й отримувати задоволення від того, чим вони займаються. Доволі високі шанси на придбання нерухомості. Сімейне життя буде переповнене гармонією й щастям. У травні слід обережно висловлюватися й діяти, а упродовж решти року можна насолоджуватись радісними миттєвостями з рідними й близькими людьми.

Близнята мають бути готовими до того, що деякі їхні таємниці стануть відомі тим, від кого вони, власне, їх і приховували – наприклад, близьких людей чи колег. Для когось такий життєвий поворот став би серйозною проблемою, але представники знака не лише зможуть вийти із ситуації без репутаційних втрат, а й знайдуть якусь моральну вигоду. За допомогою в разі потреби необхідно звертатися до друзів, саме вони нададуть їм необхідну підтримку. Розраховувати на Фортуну варто в лютому, березні й листопаді.

Рак (22 червня – 22 липня). Попереду чудовий рік для Раків, оскільки зорі обіцяють просування кар’єрними сходинками. Становище в Раків поступово почне вирівнюватися: з’явиться можливість кар’єрного прориву, про що представники знаку так довго мріяли, а потім покращиться матеріальний добробут. Головне, не лінуватися, а активно працювати на досягнення мети, докладаючи максимум зусиль для того, щоб казка стала реальністю.

У останній квартал 2023-го прибутки неабияк зростуть. Тому не засмучуйтесь, якщо буватимуть незначні підйоми та падіння у фінансовому плані. Сприятливий час для навчання. Суттєві покупки краще не планувати на весняний період.

У новому році людям, які народилися під цим знаком зодіаку, краще уникати надто гострих слів, так як попереду неоднорідний період у стосунках, який інколи нагадуватиме гойдалки. Та кохання і турбота дозволять вийти на новий рівень.

Найсприятливіші місяці: листопад та грудень.

Лев (23 липня – 23 серпня). У 2023-му Леви отримають багато можливостей.

Зірки обіцяють яскраві та неповторні події у всьому, що стосується любові, сім’ї та творчості. Та їм варто звернути увагу на Чорний Місяць, що на дев’ять місяців влаштується в їхньому знаку, він цілком може зробити стосунки непростими, а шлях до слави та успіху — поетапним і звивистим. Головне для них наступного року — не рубати з плеча, а ретельно зважувати кожне рішення, якої б сфери життя воно не стосувалося. Важливо пам’ятати, що насправді все може виявитися зовсім не таким, як здаватиметься на перший і навіть на другий погляд, а повернути ситуацію назад буде неможливо. Найприємнішим місяцем у фінансовому плані видасться червень. Влітку очікуються особливі пропозиції  та рух у кар’єрі. А от після жовтня краще не поспішати з інвестиціями.

Романтичний аспект життя Левів процвітатиме, а жодні розбіжності не змінюватимуть квіткову атмосферу. Такою ж буде ситуація і з друзями, адже у цих стосунках також переважатиме гармонія. Найкраще реалізувати задумане в червні та грудні.

Діва (24 серпня – 23 вересня). Дівам зірки радять звернути увагу на сферу нерухомості – саме тут наступного року на них чекають найцікавіші події, які, що важливо, принесуть вагомий прибуток. Залежно від нагальної потреби, у цей час представникам знака можна – і потрібно – продавати чи купувати будинки, квартири і земельні ділянки: у будь-якому разі їм вдасться провести угоду із серйозною вигодою для себе. Причому, в кожному випадку, ухвалюючи рішення, потрібно керуватися не лише доводами розуму, але й інтуїцією, якій Діви зазвичай не довіряють – настав час міняти звичні «правила гри».

У другому кварталі 2023-го можливі певні грошові втрати. Та при цьому Дівам не варто втрачати рівновагу і панікувати стосовно цього. Адже наприкінці року ситуація кардинально зміниться на їх користь.

У перший місяць прийдешнього року Дівам варто кілька разів обдумувати свої кроки, щоб не погіршити стосунки, адже у цей час ймовірність непорозумінь і конфліктів відчутно зросте. Намагайтесь ставитись до своїх рідних менш егоїстично, їм також потрібна ваша увага.

Найсприятливіші місяці: лютий, березень і грудень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня). Терези майже весь рік перебуватимуть у центрі загальної уваги, що навряд чи припаде їм до душі – вони воліли б залишатися в тіні і не «світити» особисте життя. Та нічого не вдієш, оскільки обставини складуться таким чином, що їм доведеться «виходити в люди» і, наскільки це можливо, виділятися в натовпі як у професійному, так і світському планах.

У лютому в Терезів з’явиться нагода покращити свій фінансовий стан. І йдеться не лише про підвищення, а й про можливу зміну роботи. А вже у жовтні зірки подарують вам нову порцію стабільності та прибутків.

Весна подарує серйозні шанси на шлюб або новий рівень у стосунках. У новому році не доведеться хвилюватись через брак щастя, адже його вистачатиме сповна. Місяці найбільшої активності: листопад і грудень.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада). Скорпіони поступово скинуть з плечей тягар, переважно в моральному сенсі, накопичений у них за рік, що минає. Життя не було до них лагідним, але вони виявилися «міцними горішками», не здалися, незважаючи на жодні випробування. Доля любить стійких, тому представники знаку цілком можуть розраховувати на подарунки з її боку: покращення настане у всіх життєвих сферах, а яку з них зробити пріоритетною — залежить від самих Скорпіонів. Зірки припускають, що вони оберуть свою родину: події останнього часу показали, яку величезну цінність вона для них має.

2023-й підкине чимало можливостей для мандрів та руху в кар’єрі. Вдасться досягнути майже всіх цілей у роботі, але для цього потрібно буде добряче попрацювати.

Скорпіони нарешті зможуть насолодитись хорошими стосунками з усіма. Рівень любові та порозуміння з оточенням зросте.

Найсприятливіші місяці: березень, жовтень і листопад

Стрілець (24 листопада – 21 грудня). Зірки наполегливо рекомендують звернути увагу на професійну сферу, в якій саме в цей час важливу роль посідатиме хобі, особливо, якщо воно пов’язане з творчістю. Знайдуться люди, які звернуть увагу на твори, що виходять з-під їхніх рук, і вкладуть гроші в розкручування, що зробить представників знаку професійно затребуваними, а згодом – і багатими. Хіба не про це вони мріяли останнім часом? У новому році Стрільці врешті поповнять список своїх досягнень у важливих сферах життя. Усе відбуватиметься краще, ніж планувалось. Колеги будуть підтримувати вас, а успіхи на роботі вражатимуть. У другому кварталі року варто виважено ставитись до важливих рішень.

Чудовий час для створення міцних стосунків та романтичної атмосфери, тому проводьте більше часу зі своїм партнером та знаходьте нові спільні інтереси. Чимало приємних хвилин принесуть діти – вони виявляться не менш талановитими, ніж їхні батьки. Не варто Стрільцям забувати і про кохання, яке, як завжди, прийде несподівано.

Таланитиме з травня по жовтень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня) Досить високі шанси на покращення стану гаманця. Весна принесе не лише піднесений настрій, а й підвищення на посаді. Однак у весняні місяці краще уникати кардинальних змін та інвестицій.

Козерогам потрібно буде зосередитися на справах найближчого кола — сім’ї та друзів. Вони довго нехтували інтересами цих людей, займаючись виключно роботою, і не дивно, що настав час «сплачувати за рахунками». Утім, спілкування з рідними людьми і вирішення їхніх проблем виявиться не таким виснажливим, як представники знаку собі це уявляли. Навпаки, вони зрозуміють, як багато втрачали, відмовляючи їм (зрозуміло, з поважних причин) у своїй увазі. Турбот вимагатиме і власний будинок, який внаслідок докладених зусиль стане по-справжньому затишним і комфортним.

Друзі та близькі допомагатимуть вам знаходити позитив навіть у дрібницях, а також відчувати комфорт. Лише у другому кварталі року можуть з’явитись непорозуміння, тож краще уникати надто гострих слів. Тим часом, у особистому житті на Козерогів чекають романи та навіть шлюб.

Найсприятливіші місяці: листопад і грудень.

Водолій (21 січня – 20 лютого) Водоліям, на відміну від інших знаків зодіакального кола, на спокій розраховувати не доводиться: у їхньому житті продовжаться серйозні та багато в чому доленосні події. Не варто переживати з цього приводу, так як настав час ламати старе, щоб на його місці звести нове. Такий процес може бути неприємним і навіть болісним, але він необхідний – у ім’я майбутнього, яке цього року можна збудувати власними руками – саме таке, яке потрібне. Важлива навичка, яка стане в нагоді Водоліям у цей час — вміння прощати: з тяжкістю образ на плечах їм навряд чи вдасться всерйоз досягти успіху.

Упродовж всього року у Водоліїв очікуються підйоми у фінансовому становищі. Кар’єра процвітатиме з кожним місяцем все більше. Лише наприкінці року може виникнути певний тиск, що вимагатиме максимальної концентрації.

Найщасливішими місяцями стануть січень та лютий, а от на початку весни в стосунках може з’явитись напруга. Тому важливо буде обережно ставитись до близьких. А вже влітку відновиться мир та гармонія. Травень, вересень та листопад стануть найсприятливішими місяцями для Водоліїв.

Риби (21 лютого – 20 березня). Початок року сприятиме успіхам на роботі, тож варто очікувати не лише грошові бонуси, а й підтримку з боку колег. Другий та третій квартали року можуть видатись напруженими, але загалом 2023-й є хорошим у фінансовому плані. Діти в родині надихатимуть, а от у романтичних стосунках можуть виникнути певні не дуже приємні ситуації, що зникнуть уже до кінця року.

Рибам у всіх сферах професійної діяльності та особистого життя зірки рекомендують орієнтуватися на закордон. На роботі найкраще встановлювати та розвивати контакти із закордонними партнерами, а знайомство із солідним та імпозантним іноземцем з часом цілком може призвести до офіційного оформлення стосунків. Відпочивати (якщо, звичайно, випаде така можливість) теж краще за межами своєї країни: відпочинок передбачає спокій і комфорт, а там їм зможуть забезпечити це в повному обсязі та на найвищому рівні. Проте всерйоз облаштовувати життя потрібно вдома – його енергії максимально сприятливі для Риб. Найсприятливіші місяці: травень і вересень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 січня 2023, 10:36 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації