Вхід | Реєстрація

Відділ благоустрою отримав трактор

Відділ благоустрою отримав трактор

За спецтехніку селищна рада заплатила 864 000 гривень.

У понеділок, 2 січня, прес-служба Новосанжарської селищної ради повідомила, що в рамках оновлення матеріально-технічної бази відділу благоустрою був придбаний трактор колісний.

Про готовність закупити транспортний засіб «Беларус 82.1» або його еквівалент працівники селищної ради повідомили ще 29 листопада. Кінцевим строком подання пропозиції замовник визначив 8 грудня. Очікувана вартість трактора мала становити не більше 865 000 гривень.

У результаті, заявку на участь у аукціоні подали представники миколаївського товариства ТОВ «Техноторг». Вони понизили вартість трактора на 1 000 гривень. У результаті, селищна рада придбала за власні кошти трактор «Беларус 82.1» за 864 000 гривень.

Драбинівська сільрада придбала трактор і відвал

У минулому році «Техноторг» доставив на Новосанжарщину кілька тракторів. Драбинівська сільська рада придбала в миколаївського товариства трактор «Беларус 82.1», відвал «Залізний Лев» та роторну косарку. Вартість транспортного засобу і навісного обладнання загалом склала 959 875 гривень. Як указано в договорі, це кошти місцевого бюджету.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2023, 14:17 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації