Вхід | Реєстрація

Різдвяні зустрічі

Різдвяні зустрічі

Під такою назвою 5 січня у Кобеляцькому ліцеї № 1 пройшов традиційний турнір з настільного тенісу.

31 учасник із Полтави, Харкова, Кременчука, Семенівки, Нових Санжар та Кобеляк прибули для участі в змаганнях і по трьох вікових категоріях серед хлопців та дівчат виявили найсильніших.

Ними стали у хлопців 2007–2008 р. н. — Гліб Бобков (Харків), Владислав Карпенко (Полтава) та Максим Павлюк (Харків). 2009–2010 р. н. — Владислав Дуденченко (Кременчук), Ярослав Царичанський (Кобеляки) та Арсен Вірченко (Полтава). 2011 р. н. і молодші — Кіріл Тихоненко та Артем Волошин з Полтави і Дмитро Калінін із Семенівки. Середі дівчат 2007–2008 р. н. — Серафіма Баликова (Полтава) та Анна Біла (Кобеляки). 2009–2010 р. н. — Анна Смірнова (Кобеляки), Вероніка Феруль (Семенівка) та Марія Мудрик (Полтава). 2011 р. н. і молодші — Юлія Коваленко (Кобеляки), Аліна Фрікацел (Нові Санжари) та Владислав Феруль (Семенівка).

Переможці і призери були нагороджені грамотами та медалями Кобеляцької міської ради та призами від Кобеляцької федерації настільного тенісу.


Автор: Борис Андронов, учитель фізичної культури Кобеляцького ліцею № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2023, 12:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації