Вхід | Реєстрація

Сплата податків своєчасно та в повному об’ємі — обов’язок кожного громадянина

Суб’єкти господарювання ігнорують виконання свого прямого обов’язку перед державою та громадою та виплачують заробітну плату у «конвертах» та в розмірах, що є нижче законодавчо встановленого рівня.
І як наслідок — недостатнє фінансування закладів охорони здоров’я, освіти, культури, низький рівень заробітної плати працюючих у бюджетних установах — лікарів, учителів, працівників культури, а також соціальних виплат малозабезпеченим сім’ям, сім’ям з дітьми та пенсійних виплат людям похилого віку. Втрачається соціальна захищеність та зачіпаються матеріальні інтереси громадян.
Відмовитись від виплат «тіньової» заробітної плати, щоб мати забезпечену старість, майбутнє  для своїх дітей і онуків, не жити одним днем — це справа кожного громадянина. Не потрібно стояти осторонь при порушенні ваших прав. Якщо громадяни мають інформацію про порушення законодавства при виплаті заробітної плати,  то вони можуть зателефонувати до Кобеляцького відділення по телефону 3-14-97.

Автор: Володимир Дрига, заступник начальника відділення; «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 10:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації