Вхід | Реєстрація

Міліціонери зупинили самогубця

21‑го березня до Новосанжарського райвідділу міліції звернувся житель села Кунцеве. Він повідомив, що 55‑річний громадянин Н. у власному помешканні хоче покінчити життя самогубством.
На місце події одразу виїхала оперативна група. Приїхавши в село, міліціонери швидко відшукали потрібний будинок. А у ньому — того самого чоловіка. Він був добряче напідпитку і запевняв, що хоче звести рахунки із життям. Засоби для вкорочення собі віку у чоловіка знаходилися під рукою — мисливська рушниця, мисливський ніж та стартовий пістолет, перероблений під стрільбу бойовими кулями. Міліціонери змушені були в цій ситуації взяти на себе функції психологів. Вони зуміли переконати чоловіка не заподіювати собі шкоди. Потім правоохоронці вилучили вищезазначену вогнепальну та холодну зброю, на яку він нібито мав дозвіл. До речі, рушниця дійсно була зареєстрована на ім’я цього чоловіка, але чомусь у Донецькій області. А от пістолет був явно перероблений кустарним способом і висновок щодо нього дасть експертиза НДКЦ. Тому правоохоронці були змушені не лише відволікти чоловіка від суїцидальних думок, але й забрати його із собою до райвідділу. Зараз по справі триває подальша перевірка. А чоловік, напевно, зараз більше думає про можливу відповідальність перед законом, аніж про зведення рахунків із життям.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 11:05 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації