Вхід | Реєстрація

Люба Крутенко перемогла в обласному конкурсі

Люба Крутенко перемогла в обласному конкурсі

Малюнок учениці Нехворощанського ліцею високо оцінила конкурсна комісія.

19 січня в Полтаві відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей» на тему «Повертайся живим». Конкурсантів нагороджували голова облради Олександр Біленький і виконавчий директор Полтавської обласної  Асоціації органів місцевого самоврядування Володимир Микійчук.

Конкурс під егідою асоціації та облради проводиться уже вшосте.

Олександр Біленький  відзначив, що організаторам хотілося б, щоб традиційний конкурс присвячувався розвитку територіальних громад. Та минулого року тему змінили на «Повертайся живим».

Усього учасники надіслали на конкурс 385 робіт. Із них журі відібрало 56 малюнків. 10 кращих визначили за результатами онлайн голосування.

Переможців розподілили на три вікові категорії.  У категорії 13-17 років друге місце здобула Любов Крутенко. Дівчина навчається у 8 класі Нехворощанського ліцею.

Переможці й призери конкурсу отримали дипломи та подарунки. Також організатори  відзначили дипломами керівників юних художників.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2023, 14:21 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації