Вхід | Реєстрація

Комунальники закликають нести новорічні ялинки до них

Комунальники закликають нести новорічні ялинки до них

Крім початку збору новорічних дерев, «водоканалівці»  встановили бетонні блоки перед в’їздом на міст через річку Кобелячок.

Рішення про те, щоб обмежити рух великовагового транспорту по так званому «ведмедівському» мосту через річку Кобелячок, кілька тижнів тому прийняли кобеляцькі депутати. Аргументом були численні звернення містян і скарги на те, що через пожвавлення руху вантажних автомобілів, котрі із дороги  Н-31 Дніпро — Решетилівка  заїжджають у Кобеляки, і без того аварійна споруда почала швидко руйнуватися.

Після цього комунальники встановили перед в’їздом на міст дорожній знак, який забороняє рух автотранспорту вагою більше 2,5 тонни. Окрім того, проїзду габаритного транспорту заважатимуть встановлені бетонні блоки.

Щодо новорічних дерев, то керівник «Водоканалу  Плюс» Сергій Ткаченко та його підлеглі закликають кобелячан нести їх прямо на подвір’я комунального підприємства. Там їх подрібнять і використають в якості сировини для опалення. Це зекономить кошти, необхідні для збору сотень дерев. А зекономлені гроші можна буде використати на ремонт водогону та інші нагальні потреби.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2023, 16:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації