Вхід | Реєстрація

До 2012 року Кобеляки «засвітяться» повністю

Яким би невеселим не було українське сьогодення, навіть в ньому є місце для гарних новин. Одну із них повідомив «ЕХО» міський голова Олександр Ісип.
Олександр Михайлович влаштував для співробітника редакції невеличку екскурсію нічним містом. Метою поїздки було побачити результати роботи по відновленню вуличного освітлення. Буквально перед 8 березня в Кобеляках «засвітилися» кілька вулиць в мікрорайоні Ковжежа. «Майже повністю світиться вулиця Калініна, — розповів і показав міський голова. — А також — провулки Калініна, Дзержинського, Вишневий, частина вулиці Щорса, Ветеринарної і Ватутіна. Звичайно, ще можна очікувати якихось невеличких проблем і неполадок у щойно відновленій системі освітлення. Можливо, в якийсь день ліхтарі і не горітимуть. Але це суто технічні питання, які ми вирішимо. Головне — люди на довгі роки отримали можливість ходити освітленими вулицями. А це — комфорт і безпека для кобелячан».
За словами Олександра Ісипа, вуличне освітлення відновлене на 40 % міських вулиць. У планах міської влади до 2012 року повністю «освітити» Кобеляки. Найдовше світла доведеться чекати жителям Гатища і Подолу. Хоча, як повідомив Олександр Михайлович, цей процес можна пришвидшити. В разі, коли жителі того чи іншого мікрорайону виступлять з ініціативою співфінансування, міська влада піде їм назустріч. «Ми навіть «відставимо» планові роботи і почнемо працювати на тих вулицях, де ініціативу проявила громада», — пообіцяв міський голова.
Проекти освітлення вулиць виготовляє міський проектант, монтаж виконують місцеві виконавці, необхідні матеріали купляють у кобеляцьких підприємців. Це теж принципова позиція міської влади.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 12:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації