Вхід | Реєстрація

«Новорічні турніри»

«Новорічні турніри»

Під такою назвою в обласному центрі проходили футзальні змагання.

Із 30 січня по 2 лютого в Полтаві відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з футзалу «Новорічні турніри-2023» серед дітей 2015 року народження. У ньому взяла участь команда Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи «Лідер», яку тренує Сергій Калитка. Усього в турнірі змагалися 12 команд, які були розділені на 3 групи по 4 команди. Разом із нашими футзалістами в групі були такі команди: «Золотий Орел-2» (Полтава) та «Шахтар»  (Донецьк).

Результати ігор: «Лідер» — «Золотий Орел-2» — 4:0, гра проходила за явної переваги наших футзалістів, голи забивали Нікіта Калитка (2 голи), Назар Петренко (1 гол), Ілля Сплавський (1 гол).

Наступний матч був проти полтавської «Молоді», у якій наші хлопці зазнали поразки з рахунком 1:2, м’яч забив Кіріл Бичко.

Останню гру кобеляцькі футзалісти грали проти команди «Шахтаря», перемігши з результатом 3:2. М’ячі забивали Ілля Сплавський (2 голи) та Нікіта Калитка (1 гол). Ця гра запам’ятається дітям на все життя, так як вони грали проти гранда українського та європейського футболу та перемогли їх.

До останнього вихованці Сергія Калитки претендували на те, щоб грати за 1-4 місце, але за  різницею  м’ячів (згідно регламенту турніру) вони зайняли 2 місце в групі та боролися за 5-8 місця.

У півфіналі кобелячани зустрілися із полтавським «Золотим Орлом», поступившись 2:3.

До речі, як і в матчі проти «Молоді», кобелячани пропустили м’яч за кілька секунд до завершення. Два голи забив Ілля Сплавський.

У грі за 7 місце представникам Кобеляцької ДЮСШ протистояли вихованці Гребінківської ДЮСШ та виграли в суху 9:0. Сім м’ячів забив Ілля Сплавський, по одному забили Кіріл Бичко та Нікіта Калитка.  У результаті, команда «Лідер» зайняла 7 місце в турнірній таблиці.

За словами тренера Сергія Калитки, для його вихованців це перший турнір, який видався доволі вдалим.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2023, 09:11 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації