Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відбулись обласні волейбольні змагання

У Кобеляках відбулись обласні волейбольні змагання

Приємно відзначити, що спортсмени з Білицької і Кобеляцької ОТГ пройшли в наступний етап турніру.

У суботу, 4 лютого, стартував Чемпіонат територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» у Полтавській області з волейболу серед чоловіків. Заявки на участь у турнірі подали 22 команди.

Згідно з положенням змагань, колективи були розподілені за територіальним принципом.

До зональних змагань, що проходили в Кобеляках, за вихід до вищого ешелону (перші дві команди з групи) боролися волейболісти з Козельщинської, Новосанжарської, Омельницької, Мачухівської, Білицької та Кобеляцької громад.

За результатами жеребкування, до першої групи увійшли колективи з Козельщинської, Новосанжарської та Кобеляцької ОТГ. Відповідно,  у другій групі виявляли сильнішого спортсмени з Білицької, Омельницької, Мачухівської громад.

Спершу на волейбольний майданчик вийшли команди з Козельщинської та Новосанжарської громад. Козельщани здобули перемогу над суперником з рахунком  2:0 (25:18; 25:21).

Кобеляцькі волейболісти достойно зарекомендували себе на цьому етапі. Якщо в першій грі вони поступилися козельщанам 0:2 (15:25; 16:25), то в другій проявили справжній бійцівський характер та звитягу до перемоги. У досить напруженій боротьбі з новосанжарцями  кобелячани здолали своїх суперників. У наступній партії сильнішими виявилися волейболісти з новосанжарщини. Та у вирішальній, третій, партії кобелячани дотиснули своїх більш досвідчених опонентів. Як підсумок, рахунок 2:1 (26:24; 15:25; 16:14) на користь спортсменів Кобеляцької громади.

Отже, за результатами ігор першої групи, до наступного раунду змагань потрапляють волейбольні колективи з Козельщинської та Кобеляцької громад.
Другу групу очолили волейболісти Білицької громади, і за ними розмістились представники Омельницької та Мачухівської ОТГ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2023, 13:24 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації