Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі баскетболісти вийшли у фінал

Кобеляцькі баскетболісти вийшли у фінал

Учні «другої» школи змагатимуться за головний приз у Лубнах.

4 лютого в Полтавській гімназії №16 відбулися зональні змагання з баскетболу 3х3 серед команд юнаків у залік V Гімназіади школярів. Кобеляцьку громаду на цьому турнірі представляли учні міського ліцею №2 імені Олеся Гончара на чолі з викладачем Сергієм Євсеєнком. Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд із Полтавського району, які були поділенні на 3 групи. У групі з кобеляцькими баскетболістами боролись колективи зі Скороходового Чутівського району та Решетилівки.

У першій грі вихованці Сергія Євсеєнкова зіграли проти спортсменів із Скороходового, здобувши перемогу з рахунком 12:6. У наступному поєдинку кобелячани зустрілися з решетилівськими баскетболістами, де знову виграли з результатом 11:4.

Завдяки успішним виступам, представники Кобеляцької ОТГ вийшли на першому місці в групі. У півфіналі наші баскетболісти виступили проти котелевців. Запеклу гру кобелячани завершили з рахунком 13:11 на свою користь.

За перше місце кобелячани поборолися з полтавцями. Протягом всього ігрового часу рахунок був рівним, та все ж вихованці Сергія Євсеєнкова виграли 8:7. До складу кобеляцької команди увійшли: Олександр Назарьов, Владислав Галькович, Максим Мирний та Радіон Кравченко.

Фінальний етап V Гімназіади відбудеться 9-10 лютого в Лубнах.

Цього ж дня проводилися змагання з баскетболу 3х3 серед команд дівчат V Гімназіади школярів. За результатами змагань, кобелячанки посіли останнє місце.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2023, 16:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації