Вхід | Реєстрація

Григоробригадирівці попрощалися з Едуардом Мирошниченком

Григоробригадирівці попрощалися з Едуардом Мирошниченком

27-річний військовослужбовець загинув на Донеччині.

У середу, 8 лютого, жителі Горішньоплавнівської громади прощалися із мешканцем Григоро-Бригадирівки, сержантом Національної гвардії Едуардом Мирошнеченком.

Наш земляк народився 31 жовтня 1995 року у Горішніх Плавнях. Навчався в Григоробригадирівській загальноосвітній школі, де здобув атестат про закінчення 9 класу. Із 2011-го по 2014 рік Едуард навчався у Кам'янському коледжі фізичного виховання за спеціальністю «Фізична культура і спорт». Проходив педагогічну практику в Горішньоплавнівській школі №3.

У 2015-2017 роках проходив строкову військову службу в Національній гвардії України. Із 2016-го до 2018-го захищав територіальну цілісність України на сході. У лютому 2016-го його нагородили президентською відзнакою «За участь в антитерористичній операції».

У 2019 році Едуард Мирошнеченко закінчив магістратуру Полтавського національного педагогічного університету за спеціальністю «Фізична культура і спорт».

Згодом працював за кордоном, у Польщі й Чехії.

У минулому році, коли російські загарбники вторглися на територію України, Едуард повернувся з-за кордону і пішов у військо.

Герой України мав звання сержанта окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України. Едуард Мирошниченко загинув у районі Великої Новосілки Донецької області.

Його поховали на кладовищі в Григоро-Бригадирівці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2023, 10:09 | Горішні Плавні | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації