Вхід | Реєстрація

Без батька залишилися троє дітей

Без батька залишилися  троє дітей

10 лютого мешканці Світлогірського попрощалися з військовослужбовцем Олексієм Ягольником.  

7 лютого 2023 року Олексій, головний сержант взводу управління командира самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону військової частини А 3091, загинув. Це сталося під час несення бойового чергування у наслідок артобстрілу спостережного пункту з боку противника у районі міста Бахмут на Донеччині.

Прощання відбудеться завтра, 10 лютого 2023 року о 13:00 від будинку по вул. Солошинська, 7, що в с.Світлогірське.

Житель Кобеляцької громади народився 25 жовтня 1976 року. Проживав у селі Світлогірське. Навчався в місцевій школі, а по її завершенню — у Полтавському сільськогосподарському інституті. Працював на місцевому цегельному заводі й пилорамі.

З 2015 по 2016 роки був призваний по мобілізації Кобеляцьким райвійськкоматом, учасник бойових дій. Має державні нагороди. У 2017-2018-му проходив військову службу в Збройних Силах України за контрактом. У 2019 році Олексій Ягольник підписав черговий контракт.

7 лютого старший сержант взводу управління командира самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону загинув біля Бахмута Донецької області внаслідок обстрілу противником спостережного пункту.

У військовослужбовця залишилась дружина, двоє синів і донька.

Вічна слава герою!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2023, 15:29 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації