Вхід | Реєстрація

У «Нижньоворсклянському» звільнили усіх інспекторів

У «Нижньоворсклянському» звільнили усіх інспекторів

Зараз у штаті регіонального ландшафтного парку залишилися директор, бухгалтер та чотири сторожі.

Ситуацію для «ЕХО»  прокоментував директор РЛП «Нижньоворсклянський» Олександр Шуліка. Він визнав, що не відчуває почуття захвату у зв’язку із такими обставинами. Але визнає, що міська влада не буде платити зарплату людям, які не можуть виконувати свої службові обов’язки.

Шуліка пояснив:

—  По великому рахунку, наші чотири інспектора, які займалися охороною рибного фонду, не мають можливості повноцінно виконувати свої обов’язки із початку війни. Тобто, із весни минулого року, коли було прийняте розпорядження про заборону виходити на воду усім, крім військових і поліцейських. Ми кілька разів зверталися із проханням надати нам можливість проводити інспектування водного плеса у Полтавську обласну військову адміністрацію. Але нам незмінно відповідали, що виходити на воду ми не маємо права. І ось тепер міська рада, яка фінансує парк, прийняла рішення про скорочення посад інспекторів. Люди отримали, згідно із чинним законодавством, попередження про звільнення. Як тільки-но закінчиться війна, ми знову візьмемо на роботу інспекторів.

Одночасно Шуліка прокоментував чутки про те, що так звані рибалки-промисловики проводять вилов риби у гирлі  Ворскли та на водосховищах. Він назвав цю інформацією нісенітницею.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2023, 15:51 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації