Вхід | Реєстрація

Біличани вийшли у фінал області

Біличани вийшли у фінал області

Команда волейболістів Білицької громади виборола путівку в фінальну частину обласних змагань.

11 лютого в спортивному залі Кобеляцького аграрного ліцею відбулися зональні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО ВФСТ  Колос у Полтавській області з волейболу серед чоловіків.

У другому етапі турніру зустрічалися чотири колективи з Білицької, Кобеляцької, Козельщинської та Омельницької ОТГ. Із них дві команди мали шанс пробитися до фінальної частини змагань.

Усі ігри відбувалися в максимальній спортивній напрузі. Волейболісти кожної з команд демонстрували вправність і точність під час атак, подач та блокування. У результаті такої безкомпромісної гри, фактично до останнього розіграшу важко було спрогнозувати, хто саме стане лідером суботніх спортивних зустрічей.

Команда Білицької громади, отримавши дві перемоги над командами Кобеляцької та Козельщинської ОТГ та поразку від волейболістів із Омельника, усе ж виборола можливість зіграти у фіналі. Також до заключної частини пройшли козельщинські волейболісти.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2023, 19:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації