Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі армрестлери поїдуть на Чемпіонат України

Кобеляцькі армрестлери поїдуть на Чемпіонат України

Вихованці Артема і Марини Письмаків представлятимуть Полтавщину на всеукраїнських змаганнях.

18 лютого в Козельщині відбувся Чемпіонат Полтавської області з армрестлінгу серед юніорів та юнаків. Учасники змагалися в трьох вікових категоріях: 10-13, 15-ть і молодші, 18-ть та молодші. Кобеляцьку збірну на змаганнях представляли 52 спортсмени та 4 тренери.

За результатами змагань кобеляцькі рукоборці здобули перемогу в трьох вікових категоріях.

Найменші, 10-13 років, завершили виступи з такими командними результатами: Кобеляки — 122 очки, Козельщина — 54, Полтава — 0. Абсолютними переможцями стали Вікторія Заїка (40 кг), Руслан Волошко (45 кг) і Богдан Суханов (45+).

Середня група, 15-ть і молодші, завершила з такими показниками: Кобеляки — 193, Козельщина — 113, Полтава — 20.

Повний комплект золотих нагород змагань здобули: Аліна Ігнатенко (40 кг, повний комплект),  Вікторія Заїка (45 кг, повний комплект), Вероніка Галаган (45+), Артем Корнілов (60 кг).

Старша вікова група, 18-ть і молодша, виступили з такими результатами: Кобеляки — 297, Козельщина — 133, Полтава — 27.

«Золото» на обидві руки здобули: Вікторія Заїка (45 кг), Вероніка Галаган (50 кг), Вероніка Гречана (60+), Максим Ломаков (60 кг). Також переможцями й призерами стали: Дарина Татарко і Софія Китаста (60 кг), Ян Мірошниченко та Сергій Варич (65 кг), Віталій Масич (70 кг), Влад Козулін (80 кг), Денис Литвин (80+) та інші.

У підсумку, вихованці Артема та Марини Письмаків вибороли право представляти Полтавщину на всеукраїнських змаганнях, що проходитимуть наприкінці березня на Закарпатті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2023, 12:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації