Вхід | Реєстрація

Найкращі волейболісти навчаються в Білицькій школі

Найкращі волейболісти навчаються в Білицькій школі

14 лютого на базі спортивного залу Білицького ліцею № 1 проходили змагання з волейболу серед команд дівчат та юнаків закладів загальної середньої освіти Білицької територіальної громади.

Змагання проводилися з метою залучення школярів до фізичної культури і спорту, популяризації волейболу як олімпійського виду спорту, формування команд для участі в зональних обласних змаганнях. Спортивні змагання є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.

Переможцем змагань з волейболу серед дівчат стала команда Білицького ліцею № 1, яка виборола І місце, ІІ місце посіла команда Бутенківського ліцею.

Серед юнаків середньої вікової групи перемогу святкували учні Білицького ліцею № 1, другу сходинку завоювали учні Бутенківського ліцею. А от у старшій віковій групі серед юнаків святкували перемогу учні Бутенківського ліцею, друге місце зайняла команда Білицького ліцею № 1.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! Дякуємо вчителям фізичної культури Сергію Олексійовичу Жуку та Миколі Васильовичу Мигулі за належну підготовку команд до змагань.


Автор: Сергій АНАНЕНКО, завідувач сектору культури, молоді та спорту гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2023, 09:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації