Вхід | Реєстрація

Селищна рада купує сміттєвоз

Селищна рада купує сміттєвоз

Спецавтомобіль придбають за кошти місцевого бюджету.

17 лютого Новосанжарська селищна рада оголосила тендер на придбання сміттєвоза очікуваною вартістю 4 000 000 гривень.

Згідно з документацією, посадовці планують придбати для комунальників сміттєвоз із боковим завантаженням типу «АТ-4032» на шасі DAYUN CGC1141.
У вимогах до транспортного засобу вказано, що спецтехніка призначена для роботи з контейнерами 750 літрів та євро контейнерами  1 100 літрів. Сміттєвоз завантажуватиме тверді побутові відходи, пресуватиме їх, перевозитиме та розвантажуватиме сміття на полігоні. Для безперешкодного проїзду і маневрування на сільських вулицях та на полігоні виробник обладнає сміттєвоз колісною формулою 4х2. Для зменшення витрат пального на авто встановлять дизельний двигун, з турбіною та об’ємом не більше 4 100 кубічних сантиметрів. Для покращення кута повороту кабіна сміттєвоза повинна бути безкапотного типу. Місткість бункеру для ТПВ — не менше 15 кубів.

Для більшої продуктивності вантажопідйомність маніпулятора бокового завантаження повинна бути не менше 600 кілограмів.

Сміттєвоз також укомплектують: кондиціонером, електросклопідйомниками, центральним замком, круїз-контролем, відвалом для прибирання снігу.

Гарантійний термін експлуатації складе не менше 12 місяців або 50 000 кілометрів пробігу. Переможець аукціону має поставити сміттєвоз до 1 червня цього року.

DАYUN CGC1141 являється середньотонажним вантажним автомобілем із повною масою 14 тонн від китайської корпорації DAYUN Group.
Техніка цього виробника вже працює на Новосанжарщині.

Наприкінці листопада минулого року голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун підписав договір з керівником кременчуцького приватного підприємства «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» Миколою Корецьким про купівлю самоскида АТВ 2/2, встановленого  на базі китайського шасі DAYUN CGC1120.

Ціна на спецтехніку склала 2 520 000 гривень.

Роком раніше, у березні 2011-го, Нехворощанська сільрада придбала 9-кубовий сміттєвоз на базі вантажівки компанії DAYUN. «Торговий дім «Альфатекс» поставив спецавтомобіль за 1 399 800 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2023, 14:37 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації