Вхід | Реєстрація

Новосанжарський «Стандарт» виборов Кубок Пожечевського

Новосанжарський «Стандарт» виборов Кубок Пожечевського

28 лютого у Копилах на полі навчально-тренувальної бази футбольного клубу «Полтава» відбувся фінальний матч Кубку Віктора Пожечевського.

Віктор Олександрович народився в Полтаві 4 лютого 1951 року. Пожечевський є заслуженим тренером України, колишній тренер полтавської «Ворскли», ашгабатського «Копетдага» та збірної Туркменістану, начальник управління з питань сім'ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації.

Кубковий турнір стартував 1 лютого в Кременчуці. У ньому взяли участь вісім команд, які були розділені на дві групи. До група А увійшли полтавські «Ворскла» U-19 і СК «Полтава», запорізький «Металург-2» та «Олімпія» із Савинців. Група Б складалася з кременчуцького «Кременю-2», горішньоплавнівського «Гірника-Спорт», «Дружби» із Очеретуватого і новосанжарського «Стандарту».

Матчі першої групи проходили у Полтаві, на стадіоні «Молодіжний». Команди групи «Б» грали на кременчуцькому стадіоні «Кремінь-Арена» імені Олега Бабаєва  та стадіоні Горішньоплавнівської спеціалізованої школи №5.

За підсумками групового раунду дві кращі команди з кожної групи виходили до півфіналу.

У групі А до півфіналу вийшли СК «Полтава» та запорізький «Металург-2», у групі Б — «Дружба» з Очеретуватого і новосанжарський «Стандарт».

У результаті, СК «Полтава» поступилася «Стандарту» — 1:2,  а «Дружба» програла «Металургу-2» — 1:3.

Отож, у боротьбі за головний трофей Кубка Віктора Пожечевського «Стандарт» та «Металург-2». На початку другого тайму «стандартівці» вели в рахунку 2:0, але до завершення основного часу «металургам» вдалося зрівняти результат. Тож переможця довелося визначити в серії післяматчевих пенальті. 

Один удар запорожців прийшовся на стійку, ще один парирував Віталій Постранський.

У підсумку «Стандарт» став володарем цьогорічного Кубка Віктора Пожечевського.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук голова Новосанжарської громади Геннадій Супрун привітав президента ФК «Стандарт» Сергія Тютюнника та команду з першим трофеєм 2023 року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2023, 21:15 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації