Вхід | Реєстрація

Березневі магнітні бурі стартують четвертого числа

Березневі магнітні бурі стартують четвертого числа

У перший місяць весни очікується кілька магнітних бур, які будуть на початку, всередині та наприкінці березня. Зміни в магнітному полі можуть позначитися на самопочутті метеочутливих людей.

Отож, коли будуть магнітні бурі в березні та як вберегти своє здоров’я? За даними Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у березні магнітні бурі будуть різної інтенсивності.

Згідно інформації метеослужб, у березні очікуються короткочасні магнітні бурі середньої та слабкої потужності:

  • 4 березня — магнітна буря середньої інтенсивності;
  • 12 березня — очікуються магнітні бурі слабкої потужності;
  • 19 березня — магнітна буря середньої інтенсивності;
  • 31 березня — магнітна буря середньої потужності.

До слова, магнітні бурі — це збурення геомагнітного поля Землі з різною інтенсивністю, яке може тривати від кількох годин до кількох днів. У цей період планета виявляється під ударом сонячного вітру.

Ці коливання можуть вплинути на роботу систем зв’язку та призвести до технічних збоїв. Вони негативно впливають на здоров’я людини й інших живих організмів. Навіть незначне підвищення активності може позначитися на здоров’ї.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2023, 19:24 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації