Вхід | Реєстрація

«Чорні Запорожці» подякували двом Тетянам

«Чорні Запорожці» подякували двом Тетянам

Військові  з легендарної 72-ї механізованої бригади Збройних Сил України передали спеціальні грамоти кобеляцьким волонтерам.

Грамоти від командування однієї  з частин 72-ї механізованої бригади «Чорних Запорожців»  привіз у Кобеляки один з наших земляків, котрий із перших днів війни воює на фронті.

Олександр «Шаман», окрім офіційних грамот,  передав щирі слова вдячності від рядових солдатів двом Тетянам.

Мова йде про суддю Кобеляцького районного суду Тетяну Тесленко та Тетяну Вільхову, яка постійно відвозить до лінії фронту гуманітарні вантажі.

Нагадаємо, що Тетяна Тесленко не надто афішує свою волонтерську діяльність. Але військовослужбовці відзначають її, як одну із найбільш активних благодійниць. Ще на початку зими вона закупила і відправила солдатам кілька сотень хімічних «грілок»  для ніг. Це врятувало від обморожень не один десяток бійців. Окрім того Тетяна Павлівна закупляє і відправляє землякам на передову взуття, одяг,  інші необхідні їм речі.

А Тетяна Вільхова, починаючи із 2014 року,  опікується земляками, які захищають Батьківщину  в рашистсько-українській війні. Часто робить це із ризиком для власного життя. Так, за словами «Шамана»,  під час останньої за ліком поїздки  Вільхова та її колеги поїхали із місця, де передавали вантаж, буквально за кілька хвилин до «прильоту»  ворожого боєприпасу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2023, 10:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації