Вхід | Реєстрація

Господарство «Пісковий» отримало лінію з виробництва кормів

Господарство «Пісковий» отримало лінію з виробництва кормів

Частину продукції, яку вироблятимуть на професійному обладнанні, фермерське господарство передаватиме в продовольчий банк громади.

Наприкінці січня Новосанжарська селищна рада повідомляла, що місцеві підприємці й сільгоспвиробники стали переможцями конкурсу міні-грантів «Незалежність». Його проводила благодійна організація «Благодійний фонд «Повір у себе», при підтримці банку ДЕГ (Німеччина) та агропромислового холдингу «Астарта-Київ».

За підсумками конкурсу, директор товариства «Хвилясті» Лариса Передерій та голова правління сімейного фермерського господарства «Пісковий» Сергій Пісковий отримають обладнання вартістю 12 000 євро для розвитку власного бізнесу.

Голова Новосанжарської громади Геннадій Супрун підписав договори з Ларисою Передерій та Сергієм Пісковим на благодійну допомогу в продовольчий банк ОТГ.

Згідно умов конкурсу, протягом року підприємці передаватимуть продукти харчування (10% від вартості обладнання) у селищну раду для формування продуктових наборів.

Днями в прес-службі селищної ради повідомили нову інформацію щодо переможців «Незалежності».

Зокрема, Сергій Пісковий, голова правління селянсько-фермерського господарства «Пісковий», отримав професійне обладнання для розвитку свого бізнесу — лінію з виробництва комбікормів на суму 12 000 євро.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2023, 10:02 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації