Вхід | Реєстрація

У Полтаві під лід провалилися двоє людей – жінку вдалося врятувати, чоловік загинув

У Полтаві під лід провалилися двоє людей – жінку вдалося врятувати, чоловік загинув

5 березня о 15:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Полтава на річні Ворскла, 2-є людей опинилися у крижаній воді та потребують допомоги.

На місце події, для проведення рятувальних робіт негайно було направлено співробітників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За допомогою гумового човна, та рятувальної мотузки жінку було врятовано і передано працівникам екстренної медичної допомоги.

За словами врятованої вона була не одна коли провалилася на тонкій кризі. Разом із жінкою був чоловік, який фактично відразу зник під водою.

Дівчина йшла попереду, десь на середині річки тонкий лід тріснув і вона провалилася у воду. Їй вдалося вхопитися за кригу, а перехожі на тому березі одразу викликали рятувальників. Чоловік вагався що робити, все ж таки вирішив витягти жінку, але сам провалився під лід.

Дівчині вдалося триматися за крижину, а ось чоловік пішов під воду. Дівчину доставили у медичній заклад, а тіло чоловіка дістали працівники КО «Рятувально-водолазна служба» о 17:10.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2023, 09:27 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації