Вхід | Реєстрація

Артисти збирали кошти на авто для військових

Артисти збирали кошти на авто для військових

3 березня жителі й гості Нових Санжар відвідали благодійний концерт під назвою «Разом до Перемоги заради майбутнього». Концерт проходив у селищному культурно-мистецькому центрі «Нові Санжари».

Перед музично-танцювальним заходом у фойє приміщення працював ярмарок. Різноманітні смаколики й вироби підготували працівники клубних та бібліотечних установ ОТГ, учні й учителі Новосанжарського ліцею, дитячої музичної школи, волонтерки Наталія Кольба, Віка Матвієнко та Ольга Отливанна.

У мистецькому заході взяли участь кращі колективи художньої самодіяльності громади.

На сцені виступали: дитячі естрадно-танцювальні колективи «Дивосвіт» (керівник Олена Борт), «Веселка» (керівник Наталія Рябуха, хореограф Артем Мороховець), вихованці школи брейк-дансу «DIAMAKS» (керівники Максим та Діана Писаренки), дует «Зояна» Малокобелячківського СБК, вокальний ансамбль «Калина» Лелюхівського СБК, Ілона Головко і Тетяна Герман (Руденківський ЦКД), тріо у складі Юлії Яценко, Ірини Кривень та Інни Синягівської, солісти Денис Петренко, Софія Дзеркалій, Римма Левадній, Євангеліна Гордієнко, Людмила Олефір.

Як повідомила прес-служба Новосанжарської селищної ради, за час проведення  благодійного заходу вдалося зібрати 35 000 гривень. Зібрану суму витратять на придбання автомобіля для Збройних Сил України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації