Вхід | Реєстрація

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Кобеляцька ДПІ повідомляє про адміністративні послуги, які надаються в Центрі обслуговування платників податків, відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці Державної податкової служби. Інформація щодо кожної послуги є у відкритому доступі — в розділі «Адміністративні послуги» на субсайті територіальних органів ДПС.

Упродовж січня-лютого 2023 року громадянам та представникам бізнесу було надано 582 адміністративні послуги, а саме:

  • опрацьовано 23 заяви про застосування спрощеної системи оподаткування  та надано 59 витягів з реєстру платників єдиного податку, видано 1 довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи, 5 довідок — підтверджень статусу податкового резидента України, надано 3 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.
  • видано 395 карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків і надано 63 відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків.
  • зареєстровано 5 реєстраторів розрахункових операцій, 16 книг обліку розрахункових операцій, 12 розрахункових книжок.

Крім того, в центрі обслуговування платникам податків фахівці Кобеляцької ДПІ надають практичну допомогу в заповненні податкової звітності. Податківці акцентують, за допомогою Електронного кабінету можна не лише надіслати податкову звітність, а й сплатити податки, переглянути інформацію про розрахунки з бюджетом, надати запити на отримання довідки про відсутність заборгованості.

Такий сервіс надає можливість платникам податків скоротити час і витрати на подання звітності та мінімізувати помилки при заповненні декларацій.
Вищевказані адміністративні послуги можна отримати безпосередньо в ЦОП за адресою: м.Кобеляки, вул.Касьяна, 2, та отримати консультації за телефоном 3-25-93.


Автор: Кобеляцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2023, 18:02 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації