Вхід | Реєстрація

«Козельщина» збирає комплект нагород

«Козельщина» збирає комплект нагород
Команда з Козельщини зібрала увесь комплект зимових нагород

Футбольна команда із сусіднього району виборола головний приз міні-футбольного турніру.

У суботу, 4 березня, в Кобеляках були проведені півфінальні матчі відкритого кубка міської ради з міні-футболу.

Нагадаємо, що до півфіналу вийшли: «Дашківка», мідянівський «Урожай», кобеляцький «Клуб любителів футболу» і «Козельщина».

Першими футбольну суботу відкрили «КЛФ» та «Урожай». Мідянівська команда здобула мінімальну перевагу в цьому матчі, перемігши з рахунком 1:0.

Наступними на поле вийшли «Дашківка» і «Козельщина». Протягом двох двадцятихвилинок дашківська команда забила у ворота суперників два м’ячі, при цьому козельщани відповіли сімома голами.

Отож, до фінальної частини кубкових змагань, які відбулися наступного дня, пройшли «Урожай» і «Козельщина».

Запеклої гри глядачі не побачили, оскільки мідянівська команда підійшла до заключного матчу із серйозними кадровими втратами. Справа в тому, що три основні гравці травмувалися і не змогли продовжити участь.

Як наслідок, «Козельщина» перемогла «Урожай» із розгромним рахунком 11:1 та стала володарем кубка Кобеляцької міської ради.

По завершенню фінального матчу організатори визначили кращих гравців. Ними стали: Владислав Стокоз («Урожай»), Євген Ларченко («Козельщина»).
Призерів та кращих гравців змагань нагородили кубками та статуетками від Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

До речі, футбольна команда з Козельщини зібрала увесь комплект зимових нагород. Адже напередодні спортсмени стали  переможцями міського чемпіонату, перегравши по пенальті «Іванівку».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2023, 13:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації