Вхід | Реєстрація

У Лелюхівці продають будівлі «Укргеофізики»

У Лелюхівці продають будівлі «Укргеофізики»

Усього комплекс складається із п’яти приміщень та кількох огорож.

Днями Фонд державного майна України оголосив про проведення онлайн-аукціону з приватизації виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами. Відповідні приміщення знаходяться за адресою: село Лелюхівка, вулиця Соснова, 9. Лот складається з наступних будівель: сарай (А1) — 33,2 кв. м, склад ПММ —  37,6 кв. м, котельня —  87,8 кв. м, адміністративно-побутова будівля — 861,7 кв. м, авторемонтний бокс на 5 вантажних автомобілів —  412,9 кв. м, три огорожі та ворота з хвірткою.

Виробнича споруда перебуває на балансі Полтавської експедиції по геофізичних дослідженнях у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика».

Стартова ціна об’єкту приватизації становить 35 963,82 гривні. Онлайн-аукціон відбудеться 22 березня, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 21-го числа.

Тобто, уже до кінця цього місяця в будівельних споруд може змінитися власник.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2023, 10:18 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації