Вхід | Реєстрація

Свято всіх жінок

Свято всіх жінок

4-5 березня в Білицькому селищному будинку культури (директор Людмила Пугач) проходили  святкові концерти, присвячені найчарівнішім створінням та берегиням роду — жінкам.

Спочатку до вітань приєдналися наймолодші учасники — діти. Заповнену вщерть глядацьку залу Будинку культури зачаровували своїм співом Софія Вовк, Мілана Яковенко, Софія Чешкала, Влада Усс, Анна Казирід, Марія Сапелкіна, Дмитро Синяков, Артем Хиль (художній керівник Алла Мулько). Як завжди, високу виконавську майстерність демонстрували танцювальні колективи Ольги Попової. Неймовірне захоплення глядачів викликав виступ з вокально-хореографічною композицією  «Веселий каблучок» найменших учасників танцювального колективу. Чудові номери були у виконанні підготовчої групи танцювального колективу з таночком «Ой є в лісі калина», а також молодшої та середньої групи з таночками «Маленькі козачата», «Маленькі долоньки», «А в Україні», «Український танок», «Танок з віялами». Слід відзначити, що Ольга Попова не тільки ставила танцювальні номери, а ще й готувала необхідні атрибути, костюми для їх постановки. «Умілі ручки», як говорили про неї її ж вихованці. Щирими словами вітала присутніх в залі мам, бабусь та всіх жінок чарівна ведуча Оксана Ковальська.

Наступного дня присутніх у залі вітали «Чебреці» — хоровий та танцювальний колективи. Вели програму досвідчені ведучі Ольга Іваненко та Олександр Грицаєнко, які щиро  та сердечно вітали присутніх у залі жінок із прийдешнім святом. Відкривав програму концерту танок «Закарпатські візерунки». А далі звучали пісні у виконанні чоловічого та жіночого ансамблів, хору, а також виступи солістів Анжели Меджидової, Оксани Ковальської, Максима Рубайка, Аліма Чесака, Алли Мулько. Захоплено вітали глядачі виступи танцювального колективу з художніми номерами «Крила», «Лелеки», «Вальс», «Березнянка», а також вокально-хореографічною композицією «Шаблі до гори» (керівник Ольга Попова). Сподобався  глядачам виступ Віктора Даніщенка з піснею «Ворожка» та танцювальною композицією від жіночої групи хору. Довго не хотіли відпускати глядачі зі сцени Аліма Чесака, Аллу Мулько, дует у складі Анжели Меджидової та Оксани Ковальської, танцювальний колектив.

Святкову програму готували: Алла Мулько — художній керівник, Микола Валко — керівник хору, Ольга Попова — керівник танцювального колективу. Під час концертів озвучував музичні номери звукорежисер Микола Бондарчук, освітлення здійснював Олександр Бабенко.

У одній з пісень звучали такі слова:

«Слава нашим ЗСУ й вільному народу,
Бо немає переводу козацькому роду!
Слава нашим ЗСУ, буде мир та згода,
Бо немає переводу козацькому роду».


Автор: Георгій ГОРГОЛА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2023, 15:34 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації