Вхід | Реєстрація

Отруєння в Бутенках: чадний газ чи «Новічок»?

Отруєння в Бутенках: чадний газ чи «Новічок»?

12 березня в селі Бутенки сталася надзвичайна подія місцевого характеру. Одразу четверо людей із симптомами тяжкого отруєння потрапили в реанімаційне відділення Кобеляцької лікарні. Двоє із постраждалих - співробітники "швидкої допомоги", які приїхали рятувати людину. Натомість отруїлися разом із нею.

Зараз життю людей вже нічого не загрожує, їх виписали із реанімаційного відділення.

Але, поки що немає жодної інформації чим могли отруїтися люди в Бутенках. Робоча версія - чадний газ. Та незрозуміло, хто й коли проведе розслідування інциденту. Адже доки причина отруєння не з'ясована, не можна говорити про те, що небезпеки для здоров'я і життя жителів Бутенок вже немає.

Детальніше – в наступному номері "ЕХО".


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2023, 10:18 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації