Вхід | Реєстрація

Ми дочекалися весни…

Ми дочекалися весни…

Рік болю і страждань, рік  втрат, рік  тяжких випробувань, рік  віри й сподівань, рік  стійкості і мужності, рік — Незламності.

Рік, який змінив нас назавжди і показав, наскільки ми любимо Україну! Бо знаємо, що рідна Україна переможе!

11 березня в Кобеляцькому центрі культури і дозвілля відбувся концерт  «Мелодії весни, мелодії кохання...»,  присвячений приходу весни та року Незламності. Захід розпочався з хвилини мовчання для вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину. Пам’ятаємо всіх героїв, які загинули за волю рідної неньки України.

Концертну програму дарували артисти ЦКД : аматорський народний хор «Ветеран», вокальний гурт «Веселі молодички», солісти  Андрій Уткін, Алім Чесак, ведучі Наталія Скакун та Дмитро Бобрищев, вокальний гурт  «Баб-движ», народний танцювальний колектив «Барвінок», танцювальний колектив «Грація», дует Наталії Бодні та Наталії Слісаренко, Інна Козько та Ксенія Курись Кобеляцького ліцею № 2,  вокально-інструментальний гурт ХітсСток (Андрій Уткін, Олександр Пасько, Сергій Афанасьєв, Аркадій Лашко, Ігор Ольховий, Катя Асауленко),  танцювальний колектив «lighthouse».

Звучали композиції про любов, жінок, віру та надію. Пісню «З Перемогою до тебе вернуся  я, мамо» виконав Борис Ярошенко, наш герой та земляк,  людина, яка бачила війну наяву, якому глядачі аплодували стоячи.

Вперше за довгий час глядацька зала була повністю заповнена, наш народ з вірою в серці чекає та наближає довгоочікувану Перемогу, а ми тримаємо наш культурний фронт. Дякуємо нашим Збройним Силам України за те, що ми маємо можливість дарувати людям радість та тепло від нашої української пісні та слова.


Автор: Валентина Пелюхня


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2023, 17:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації