Вхід | Реєстрація

Біля Світлогорського виявили раколовки

Біля Світлогорського виявили раколовки

Рибоохоронний патруль виявив на Кам’янському водосховищі незаконні засоби лову.

За інформацією Полтавського рибоохоронного патруля, 10 березня рейдова група рибоохоронців проводили обстеження Кам’янського водосховища, що підпорядковане Кременчуцькому районному управлінню поліції. Із водойми, поблизу Світлогірського, учасники рейду дістали 6 раколовок загальною довжиною близько 50 метрів.

За фактом вилучення знарядь лову інспектори Полтавського рибоохоронного патруля вилучили майно, власника якого вони не встановили. При цьому раків, що потрапили в браконьєрські снасті, учасники рейду випустили у водойму.

У прес-службі патруля повідомили, що раколовки відправили на зберігання, а після рішення комісії їх знищать.

Також рибоохоронці нагадали рибалкам, що під час воєнного стану рибалити можна лише вдень, а вночі дотримуватися комендантської години.

Крім того, Правил любительського і спортивного рибальства теж слід суворо дотримуватися. Адже за одного незаконно виловленого рака рибалці доведеться сплатити 3 332 гривні.

Про порушення Правил рибальства працівники патруля прохають повідомляти за номером «гарячої лінії» (096)907–50–08.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2023, 10:36 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації