Вхід | Реєстрація

Марк Рибалко отримав грант і виконує зобов’язання

Марк Рибалко отримав грант і виконує зобов’язання

У рамках українсько – німецької грантової програми «Курс на Незалежність» 60 українських підприємців отримали кошти на розвиток власного виробництва та масштабування свого бізнесу. Від Кобеляцької громади подав проєкт та потрапив до числа переможців місцевий приватний підприємець — Марк Рибалко.
Загальний грантовий фонд програми становив 720 тисяч євро, відтак кожен переможець отримав на розвиток власного бізнесу по 12 тисяч євро.

Однією з умов грантової програми є щомісячний внесок у розмірі 10 відсотків від вартості придбаного обладнання благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування до «продовольчого фонду громади» з метою забезпечення потребуючих осіб. Тож протягом десяти місяців Марк буде передавати міській раді продукти харчування довготривалого користування.

20 березня, Марк Рибалко передав Кобеляцькій міській раді чай, каву, печиво та інше. Вказані продукти харчування будуть передані через волонтерів нашим хлопцям, які захищають державу від російського вторгнення. Про це повідомляє пресслужба керівництва міста.

Нагадаємо, що партнерами із впровадження грантової програми є благодійний фонд «Повір у себе» за підтримки німецького банку розвитку DEG та агропромислового холдингу «Астарта-Київ».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2023, 15:17 | Кобеляки | Суспільство
1. Чудо Юдо / 21 березня 2023, 11:34
Щось я не в’їхав...
Проти Марка не можу сказати нічого поганого. Він, наче, чоловік хороший. Але мені здавалося, що суть цих грантів у тому, щоб люди закупили обладнання для ВИРОБНИЦТВА продукції харчування, потім віддали ціну гранту своєю продукцією до місцевих запасів, а обладнанням користувалися і надалі...
А яку продукцію ВИРОБЛЯЄ Марк? Чай, печиво та каву???
Відчуття таке, немов йому дали цей грант, а він просто скупився на ті гроші продуктами і відніс у міськраду.
Це або якесь тупе крадення грошей, або ще більш тупа реалізація гранту по принципу "та давай дамо кому-небудь, лиш би відзвітуватися" зі сторони міськради.

Ну або я щось не знаю про сферу діяльності Марка, можливо і такий варіант.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації