Вхід | Реєстрація

Представники робочої групи завершили розгляд другого етапу пропозицій до Стратегії розвитку Полтавщини

Представники робочої групи завершили розгляд другого етапу пропозицій до Стратегії розвитку Полтавщини

У обласній військовій адміністрації завершили другий етап засідань робочої групи з внесення змін до Стратегії регіонального розвитку Полтавщини. 

Свої доопрацювання представили Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА та Полтавський обласний центр зайнятості.

«Сьогодні ми представимо зміни, які вносяться саме по співпраці з центром зайнятості. Раніше ми напрацьовували їх окремо, але наразі вже скомпонували всі пропозиції», – зауважила заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА Олена Онупко.

За її словами, серед інших запропонованих змін розширено потенційно важливі сфери реалізації проєктів, серед яких: 

  • розширення можливостей для підвищення конкурентоспроможності молоді;
  • підтримка конкурентоспроможності громадян шляхом надання ваучера на навчання;
  • професійна адаптація та сприяння зайнятості ветеранів війни після їх звільнення з ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб;
  • запровадження/реалізація інструментів стимулювання зайнятості окремих категорій громадян, зокрема молоді, учасників бойових дій, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, інших вразливих категорій громадян шляхом надання компенсації роботодавцям;
  • організація тимчасової зайнятості осіб у статусі безробітного шляхом залучення до суспільно корисних, громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Учасники засідання узгодили остаточний варіант пропозицій змін до Стратегії за вказаними напрямами. Після узагальнення всіх напрацювань відбудеться засідання з кінцевим розглядом пропозицій.


Автор: пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2023, 14:26 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації