Вхід | Реєстрація

Як обрати БК щоб робити ставки на спорт в Україні

Як обрати БК щоб робити ставки на спорт в Україні

У можливості укладати парі на спорт, багатьох приваблює змога виграти реальні кошти. У наші дні ставки на спорт стали дуже доступними, не в останню чергу завдяки поширенню інтернету. У більшості сучасних букмекерів є сайти, використовуючи які, є змога робити ставки на спорт онлайн. Тому укладати парі на різні спортивні події можна навіть не виходячи із дому.

Вибір букмекерської контори – основні критерії

Для тих, хто бажає почати робити ставки на спорт, в першу чергу необхідно обрати букмекерську контору. Щоб правильно зробити цей вибір треба враховувати немалу кількість факторів найбільш важливі з яких:

  • У букмекера обов’язково повинна бути ліцензія КРАІЛ.
  • Підтримка гривні.
  • Доступні варіанти виконання фінансових операцій.
  • Розмір коефіцієнтів.
  • Глибина розпису, кількість видів спорту та подій доступних для ставок.
  • Якість роботи служби техпідтримки.
  • Наявність та функціональність мобільної версії та додатку для мобільних пристроїв.
  • Відгуки реальних користувачів про букмекерську контору.

Враховуючи всі ці критерії, вами може бути підібрана онлайн букмекерська контора ставки на спорт в якій вам буде робити просто і зручно.

Види ставок на спорт

Ставки на спорт в Україні стали досить популярним видом розваги та відпочинку, а також шансом заробити додатковий дохід. У 2020 році уряд України ухвалив закон про легалізацію азартних ігор, що дозволив українським компаніям отримувати ліцензії на проведення ставок на спорт та інші ігри. Це відкрило нові можливості для букмекерів, які розширюють свої послуги та пропонують більше варіантів ставок та кращі коефіцієнти.

На сьогоднішній день українські гравці мають можливість вибирати серед багатьох букмекерських контор, які пропонують ставки на спорт. Для більшого комфорту користувачів, деякі з них мають свої мобільні додатки та сайти, що дозволяє зручно та швидко робити ставки з будь-якого місця. Проте, перед тим як робити ставки на спорт, варто детально вивчити правила та особливості кожної контори, а також бути уважним до ставок на занадто ризиковані події та відповідально підходити до витрат.

Читайте також цю статтю про азартні ігри в Україні та про регуляцію грального бізнесу.

Ставки на спорт можна поділити на види за кількома критеріями. Один із таких критеріїв – це час ставок:

  • Прематч (ставка робиться на початок події).
  • Лайв (ставка робиться під час події).

Також ставки на спорт в Україні поділяються на такі види:

  • Результат. Найпростіший варіант ставки, в якому беттер намагається передбачити, яка команда здобуде перемогу або ж буде нічия.
  • Тотал. У цьому випадку гравець намагається передбачити загальну кількість будь-яких параметрів у всій події або окремих її частинах, наприклад, кількість голів, жовтих карток, кутових.
  • Точний рахунок. Роблячи топ ставки на спорт на точний рахунок, користувач БК пробує спрогнозувати або вгадати з яким точним рахунком закінчиться футбольний матч.
  • Фора. Беттер робить ставку на те, що один з суперників програє або виграє з різницею в певну кількість голів, шайб, м'ячів залежно від виду спорту.
  • Індивідуальні показники. Це ставки на спорт Україна на якісь індивідуальні показники конкретного спортсмена (кількість забитих голів, кількість відданих гольових передач тощо).

Це лише найпоширеніші види ставок на спорт, існують також деякі інші варіанти.

Прогнози на спортивні події від професіоналів

В інтернеті досить поширена така річ як ставки на спорт від професіоналів. Під цим маються на увазі прогнози на різні спортивні події від експертів. У таких прогнозах спортивні експерти пропонують конкретні варіанти ставок на ті чи інші події, обґрунтовуючи тим чи іншим способом свою думку.

Прогнози на спорт від професіоналів можуть поширюватись як безкоштовно, так і за гроші. Питання про те, наскільки ефективними можуть бути ставки на спорт букмекерська контора за такими прогнозами, є дискусійним. Дехто вважає, що від таких прогнозів немає особливої користі, інші ж активно доводять, що такі прогнози і справді допомагають.

При цьому слід враховувати, що в інтернеті чимало шахраїв, які видають себе за спортивних експертів, але насправді їхні прогнози є обманом. Тому завжди слід бути уважним під час використання таких прогнозів.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2023, 19:52 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації