Вхід | Реєстрація

Військовим передали монокуляри і гуму

Військовим передали монокуляри і гуму

Нагадаємо, що наприкінці лютого в Білицькій громаді відбулися два благодійні ярмарки, на яких збирали кошти для потреб військовослужбовців. На заходах організатори зібрали 145 684 гривні, які використають на закупку обладнання і речей для наших захисників.

Майже відразу на прохання військовослужбовця, який проживає на території Бутенківського старостату, за 88 500 гривень придбали квадрокоптер.

Днями прес-служба Білицької селищної ради повідомила, що благодійники виконали ще кілька замовлень від військових. 

Працівники селищної ради передали ще одному військовому, жителю Білицької громади, тепловізор монокуляр Guide TrackIR вартістю 60 434 гривні  та повербанк 40 000 мА/г за 3 200 гривень.

Також представники громади придбали комплект шин для мікроавтобуса за 14 000 гривень. 23 березня гуму передано військовослужбовцю з Білицької ОТГ, який боронить Україну від російського агресора.

Крім того, працівники селищної ради замовили ще один комплект шин для позашляховика на суму 18 000 гривень.

Наступного дня волонтеру Олені Пастернак вручили монокуляр Guide TrackIR 50ММ 400х300 за 69 615 гривень. Прилад придбали за кошти, зібрані працівниками виконкому селищної ради, фінансового управління, старостинських округів, місцевої пожежної охорони, підприємств «Старт» та «Білики-Агро».
Працівники селищної ради закликають долучатися до благодійних акцій на потреби Збройних Сил України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2023, 16:57 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації