Вхід | Реєстрація

«Лідери» довели своє лідерство

«Лідери» довели своє лідерство

Із 30 по 31 березня в Гребінці відбулися фінальні ігри Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги «Асоціації футболу Полтавщини» серед юнаків 2007 року народження. Кобеляцьку громаду на цьому турнірі представляла команда «Лідер» дитячо-юнацької спортшколи на чолі з тренером Віктором Білорибцем.

До команди увійшли: Данило Михальчук, Матвій Луценко (капітан команди), Іван Киценко, Данило Лось, Артем Темченко, Артем Шевченко, Олег Война, Дмитро Худенко, Іван Калініченко, Захар Білоусько, Геннадій Губін, Ігор Мостовий та Олександр Біліченко.

Перший матч кобеляцькі «Лідери» провели проти господарів поля, упевнено здолавши їх із рахунком — 3:1.

Наступний матч із представниками спортшколи «Опішня» завершився перемогою Підопічних Віктора Білорибця — 4:2.

У третьому поєдинку кобеляцькі футзалісти в суху переграли одноліток із Лохвиці — 4:0.

У заключному матчі юні зірки кобеляцької школи футболу зіграли з полтавською «Молоддю». «Лідери» не залишили жодних шансів своїм візаві, завершивши матч із результатом 4:0 на свою користь.

У підсумку, «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ став переможцем Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги «Асоціації футболу Полтавщини». Кращим воротарем змагань визнано Данила Михальчука. Третє місце посіла команда ДЮСШ «Зіньків».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2023, 16:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації