Вхід | Реєстрація

Замість Хорішка — Приходько. Тимчасово

Замість Хорішка — Приходько. Тимчасово

У кобеляцькій медицині днями відбулися кадрові зміни. Сергій Хорішко, який раніше працював у міській лікарні фахівцем із ультразвукової діагностики, очолив центр первинної медико-санітарної допомоги. Редакція поцікавилася, чи не виникнуть через такі зміни незручності.

29 березня, тобто трішки більше тижня тому, розпорядженням виконуючого обов’язки  міського голови  Василя Фещенка на посаду директора  ЦПМСД був призначений Сергій Хорішко.

Сергій Анатолійович перед тим подавав заяву на участь у конкурсі на заміщення цієї посади. Врешті, його призначили.
Коротенька біографічна довідка.

Сергій  Хорішко в 1992 році поступив на навчання до Полтавської медичної академії. У 1998 році закінчив цей навчальний заклад. Потім рік проходив інтернатуру.

У 1999 році почав працювати в тодішній районній лікарні в кабінеті ультразвукової діагностики. І не змінював місця роботи аж до березня 2023 року.
Поздоровивши Сергія Анатолійловича із призначенням, ми поцікавилися, хто ж займе вакантну посаду лікаря ультразвукової діагностики.

Хорішко відповів, що продовжує працювати в кабінеті УЗД на чверть ставки. Але в основному діагностуванням займатиметься Роман Приходько, який має відповідний досвід роботи, займаючись приватною практикою. Спочатку реєструвати пацієнтів буде медсестра УЗД. Потім вона призначатиме час прийому лікарем.

За словами Хорішка, проблем у пацієнтів у зв’язку із такими змінами поки що не було.

Водночас, ми поцікавилися в головного лікаря Кобеляцької лікарні Володимира  Казирода,  наскільки довгим буде період, протягом якого Роман Приходько суміщатиме дві роботи.

Володимир Олексійович пояснив, що зараз навчання закінчують одразу два інтерни, вихідці з Кобеляк, які мають намір почати роботу в рідному для них місті. Після інтернатури обидва фахівці пройдуть ще й відповідні курси. І вже після цього, орієнтовно в червні 2023 року,  почнуть повноцінну роботу в Кобеляцькій міській лікарні. Один із них працюватиме в кабінеті УЗД.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2023, 17:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації