Вхід | Реєстрація

Романа Губарика нагородили посмертно

Романа Губарика нагородили посмертно

Військовослужбовці передали орден дружині й доньці загиблого воїна.

Минулого тижня в Драбинівській громаді родині полеглого захисника України Романа Губарика вручили нагороду, якою він був відзначений посмертно.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня працівники Другого відділу Полтавського районного терцентру комплектування та соцпідтримки передали дружині, мамі та доньці загиблого солдата.

Роман Губарик народився 31 липня 1982 року, проживав у селі Кустолове. Військову службу проходив на посаді гранатометника окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Військовослужбовець загинув 24 липня минулого року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу Семигір’я-Кадема, що на Донеччині.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, і вірність військовій присязі Указом Президента України від 12 вересня солдат Губарик Роман Володимирович був відзначений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2023, 20:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації